Elemental v2 - Ελληνικό, light Ubuntu

koulaxizis | Πέμ, 05/20/2010 - 20:38 | 2' | 5




Ξεκίνησα σήμερα, Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010, να δουλεύω το Elemental v2. Θα είναι βασισμένο πάνω στο Ubuntu 10.04 και στην τρέχουσα έκδοση του LXDE. Δεν θα βγει base εκδοχή όπως έγινε με το Elemental 1.5, πάω απ' ευθείας για την πλήρη με εκτιμώμενο τελικό μέγεθος κάτι λιγότερο από 600 mb αλλά, όπως πάντα, ελαφρύ, γρήγορο και κατάλληλο για οποιοδήποτε υπολογιστή... Θα χρειαστώ βοήθεια με το γραφιστικό μέρος καθώς επίσης και με το hosting, οπότε αν θέλει κάποιος να βοηθήσει, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο koulaxizis [at] gmx [dot] com

 

Ευχαριστώ για την προσοχή σας!! :)

 

Being Simple... Being Linux... Being Elemental...

 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Καλή επιτυχία!

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

Σε χάσαμε για λίγο καιρό !!! Το hosting θα το αναλάβω εγώ αν θές μιας και έχουμε δικό μας server για το Monomaxos τώρα ... Mπορώ να βοηθήσω και με το γραφιστικό μέρος αφού χαζά χαζά έχω καταλήξει να γίνω αστέρι !!! Με ενοχλείς ελεύθερα ανα πάσα στιγμή ...

@ippokratis

- Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :D

 

@emcpn 

- Με χάσατε γιατί η ζωή δεν είναι τόσο απλή και εύκολη όσο το linux και έχει σκαμπανευάσματα! :P Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και την βοήθεια!! Θα σε ενημερώσω σύντομα! Να 'σαι καλά... :)

Καλη τυχη φιλε μου κι απο μενα...Εσω ετοιμος για....ανταποδοση απο τους...καλοθελητες............
(Θου Κυριε.....)

 

Οσο για σενα Δημητριε,σε τρωει γνωστο σημειο του σωματος μας...να σε κυνηγανε;;; (αφου ξερεις ποσο μας αγαπανε κι εσενα και μενα καποιοι γυρω γυρω....)

www.athlug.gr

ΥΓ. Περιμένω τις προτάσεις σας για ελαφριές, γρήγορες μα πρακτικές και αξιόλογες εφαρμογές για κάθε τομέα (διαδίκτυο, βοηθήματα, μουσική κτλ)... :)