Χρησιμοποιήστε το Sakis3G με το bluetooth κινητό τηλέφωνο σας

Sakis3G | Παρ, 02/12/2010 - 01:46 | 1' | 3

Το Sakis3G script μπορεί στην πράξη να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε 3G modem, και όχι μόνο USB modems. Πολλά από τα bluetooth κινητά τηλέφωνά μας επίσης προσφέρουν το modem τους μέσω bluetooth. Δείτε εδώ πως να παρέχετε 3G internet στο laptop σας, μέσω bluetooth, ενώ το κινητό σας τηλέφωνο παραμένει στην τσέπη.

Παρακολουθήστε το

video στο YouTube

.

Δώσε αστέρια!

MO: 5 (ψήφοι: 1)

Σχόλια

Ωραία μαγκιά αυτή.. αλλά μέσω του κινητού δεν έχει κάποιος την τρελή ογκοχρέωση;

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.

Αν σου απαντήσω πλήρως, θα θεωρηθεί πως κάνω διαφήμιση. Αν ψάξεις, στην Ελλάδα, υπάρχουν δίκτυα που προσφέρουν flat rate χρέωση με κάποια ευρώ επιπλέον στο πάγιο. Με κόστος που δεν διαφέρει από το κόστος για σταθερό internet από άλλους παρόχους. Βέβαια σκαρφαλώνει το πάγιο στα 45 ευρώ. Αλλά έχεις κινητό και internet (θεωρητικά) παντού.

Το αληθινό πρόβλημα σε αυτό το setup είναι η ραγδαία εξάντληση της μπαταρίας του τηλεφώνου. Αλλά ακόμα και τα USB modems δεν επιτρέπουν suspend στο USB bus, οπότε αυτά με τη σειρά τους εξαντλούν γρηγορότερα την μπαταρία του laptop.

Σάκης

Happy user is a free user.

Δεν λέει όμως έτσι.. Γιατί όπως και να το κάνουμε στο internet κάθεσαι και αρκετή παραπάνω ώρα από ότι μιλάς στο κινητό. Οπότε δώρο άδωρο ακόμα και αν δεν έχεις ογκοχρέωση.

Και εγώ με ίντερνετ κινητής μπαίνω, αλλά κανονικά όχι μέσα από το κινητό. Βέβαια το πάγιο είναι τσιμπημένο σε σχέση με μία κανονική σύνδεση, αλλά με την χρήση που κάνω εγώ μία η άλλη μου έρχεται. Ότι δηλαδή θα γλύτωνα από το πάγιο θα το πλήρωνα σε τηλέφωνα, ( σταθερά και κινητά) οπότε με συμφέρει..

:)

*******

Η άλλη μου επιλογή, είναι ο υπόλοιπος κόσμος.