Archlinux Torrents

enos | Παρ, 08/28/2009 - 18:54 | 1' | 6

 Παιδιά καλησπέρα.Πρόσφατα άλλαξα από archlinux gnome σε KDE.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά ανακάλυψα ένα πρόβλημα..Ενώ μπορώ να κατεβάσω ένα αρχείο απ'το διαδίκτυο δεν μπορώ να κατεβάσω torrents!Στο gnome δεν ειχα τετοιο πρόβλημα...Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι?Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

δοκιμασες να εγκαταστησεις το ktorrent και δεν κατεβαζει?

για να το εγκαταστησεις δωσε pacman -S ktorrent

 

Π.χ. μπαίνω στο btjunkie.com και κατεβαζω ενα torrent, έστω μια ταινία...Το transmission ή το utorrent ανοιγει και στη συνεχεια δεν φορτωνει και δεν κατεβαζει τιποτα..Επιλεγω να δω τους peers και βγαζει -1...Ενω απο http η ftp κατεβαζω κανονικα..Με το ktorrent αρχισε να κανει download με 456B/s ενω πιο πριν κατεβασα 550mb απο http σε 15 λεπτα!Δηλαδη δεν ειναι θεμα συνδεσης..

Εχω δοκιμασει με πολλα torrents..Μου ειπαν μηπως το router λαμβανει διαφορετικες ρυθμισεις με το kde(δεν ξερω και αν ισχυει αυτο)και να κοιταξω τις ρυθμισεις του router..Καμια ιδεα? 

το ktorrent είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα για ανταλλαγή torrents.
Ρύθμισε το σωστά και άνοιξε τα σωστά ports στο firewall του router σου και θα τερματίζεις την γραμμή σου, φυσικά μόνο αν υπάρχουν seeders.
Αφού ρυθμίσεις το ktorrent δοκίμασε να κατεβάσεις από private tracker ή μια διανομή linux με πολλούς seeders για να δεις αν όλα είναι καλά

ArchLinux User