ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

orestis | Τρί, 06/16/2009 - 16:04 | 2' | 1

ελπίζω να μπορείτε να με βοηθείσετε γιατί πρέπει να λύσω αυτό το πρόβλημα!!

 

έχω πρόβλημα με ένα μικρόφωνο SoundMAX Superbeam.Εχω εγκαταστείσει το Skype στο Fedora 10 και πρώτα απ'όλα δεν μπορώ να κάνω απλές ηχογραφίσεις...αν μπορούσατε να μου πείτε να βρω κάπου τους driver αν έχει...επίσης στο skype όταν πάω να κάνω test call μου λέει αυτό: Problem with Audio Playback.Δεν ξέρω τι ενοεί ακριβώς καθώς τα ακουστικά που έχω συνδεδεμένα στον υπολογιστή τα χρησιμοποιώ κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα..

 

αυτά τα δύο προβλήματα έχω αν μπορείτε με βοηθάτε...αφορούν και τα δύο το skype πιο πολύ διότι πρέπι να έιμαι παρών σε μία συζήτηση που θα γίνει και δεν μπορώ ούτε να ακούω ούτε να μιλάω!!

 

παρακαλώ βοήθεια!!

Δώσε αστέρια!
Σχόλια

ενας λογος του προβληματος θα μπορουσε να ειναι το οτι εχεις μαλλον το pulse αντι το alsa....ή ισως και τα δυο μαζι αλλα παιζει conflict για το ποιος εχει την καρτα ηχου ρεζερβε.

Δες τις ρυθμισεις του skype σχετικα με τον ηχο in και output.Αν εχεις και τους δυο sound servers (pulse, alsa)  τοτε διαλεξε χειροκινητα τον Alsa.

Αν δεν εχεις καθολου τον Alsa τοτε κατεβασε τοn και εγκατεστησε τον, μετα διαλεξε τον απο τις επιλογες ηχου του skype.

Oλα αυτα ειναι μια υποθεση.

 

ΥΓ: εχεις κανει λαθος στο ποσταρισμα του προβληματος σου...θα επρεπε να το δηλωσεις ως ερωτηση - προβληματα και οχι να το βαλεις στο blog.