Βοηθείστε με πριν γίνω αδελφοκτόνος...! ( πρόβλημα με open office).

marlene | Παρ, 12/26/2008 - 16:43 | 4' | 3

Όπως είναι γνωστό γενικότερα φορμάρω ασύστολα λίνουξ λειτουργικά σε windows users.. Όμως ο θεούλης, ( του Μπιλάρα ), φαίνεται ότι θέλει να με τιμωρήσει και έτσι έκανα το μοιραίο λάθος να φορμάρω ένα Daryna στην μικρή μου αδελφή η οποία είναι η ποιο γκρινιάρα νεοφώτιστη λινουξού που έχω γνωρίσει στην ζωή μου. Μου έχει κάνει διάφορα γυμνάσια αυτούς τους μήνες που έχει το λειτουργικό της, γυμνάσια που οφείλονται όχι μόνο στην ασχετοσύνη της με το αντικείμενο, αλλά και στο γεγονός ότι βαριέται τα μάλα να διαβάσει όχι μόνον ότι οδηγίες τις δίνω αλλά, ακόμα και αυτά που γράφει η οθόνη της.. ( πλύση εγκεφάλου να της είχαν καει από την M$ τέτοια επιτυχία δεν θα είχαν.. ). Συνήθως τα προβλήματα της είναι από χαζά έως γελοία αλλά ... ποιος ακούει την γκρίνια της όμως;;;.. ( βέβαια γκρίνια γκρίνια αλλά δεν πάει και στα windows...) Δώστε μου όμως σας παρακαλώ τα φώτα σας για ένα πράγμα για το οποίο μου παραπονιέται και ούτε και μπορώ να καταλάβω τι της φταίει. Μου λέει το εξής: Ότι όταν μαρκάρει με κίτρινη υπογράμιση κάποιες φράσεις σε ένα αρχείο .odd. στον writer και μετά σώζει το αρχείο σε .doc, ( γιατί μετά θέλει να το επεξεργαστεί στο ms office που έχει στην δουλειά της), δεν μπορεί να μετά να βγάλει τις κίτρινες υπογραμίσεις από το αρχείο.. Επιμένει ότι αυτό ισχύει αλλά δεν μπορώ ούτε να το αναπαράγω, ( καθώς δεν έχω πουθενά msoffice), αλλά δεν το έχω ακούσει και ποτέ να συμβαίνει σε κάποιον άλλον. Προσωπικά όσες φορές έχω βάλει κίτρινες υπογραμμίσεις σε αρχείο και το έχω σώσει σε .doc πάντα μπορώ να τις αφαιρέσω.. ( δηλαδή δεν έχει να κάνει ο τύπος του αρχείου. ) αν και πάντα το έχω κάνει μέσα από Oo. Έχετε ακούσει, ή σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ή μήπως φταίει η αδελφούλα μου και πάλ, που κάτι κάνει στραβά, και θα πρέπει να γίνω αδελφοκτόνος κατευθείαν για να γλυτώσω από την αμετανόητη ασχετοσύνη της;;; ( αχχχχ έτσι και αλλιώς δεν θα γλυτώσει ... γιατί αν σας πω τι έχει κάνει θα γελάτε η θα κλαίτε για τον επόμενο χρόνο.. )

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

μέχρι να βρεθεί κάποιος καλός άνθρωπος να γλυτώσει την αδελφούλα σου, ένα σχόλιο:

δεν έχω ms office πουθενά.
έχω όμως open office portable σε ένα pc στο γραφείο
(καί δεν θέλει καί εγκατάσταση).

====

the hamster's is out there

http://hamster.tuxhost.gr/

Χρόνια πολλά Δημήτρη.. Μα τι λες τώρα;;;;.. εδώ είδαμε και πάθαμε να την πείσουμε να φορμάρει λίνουξ και όπως είδες γκρινιάζει. Σιγά μην την πείσει κανείς να βάλει open office σε flash disk. Καταρχάς θα γίνω αδελφοκτόνος γιατί θεωρεί ότι συμβιβάζεται με το linux απλά για να μην τρώει ιούς!!! ( η ντροπή της οικογένειας μου έχει γίνει... :( . Ρεζίλι ... αίσχος.. ) Και μάλιστα το Οο μάλλον το μισεί αλλά δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς.

Εγώ απλά θέλω να μάθω αν υπάρχει αυτό που λέει, αν το έχει δηλαδή εντοπίσει κάποιος άλλος χρήστης, μήπως πρόκειται για κάποιο bug ή κάτι τέτοιο στο άνοιγμα των αρχείων που έχουν δημιουργηθεί με Οο και τα ανοίγουν σε ms office.
Αν δεν είναι...αχχχχ .... πάει η μικρή μου αδελφούλα! Την έβαψε!

This happens:-) It is true. Now that she can do is to mark the yellow and change it in white :p

[oprime@dexter]$uname -a | awk '{print $1, "on the ROCKS"}' | sed -e 's/on\ the\ ROCKS/ROCKS/'

slackware]

This happens:-) It is true. Now that she can do is to mark the yellow and change it in white :p

[oprime@dexter]$uname -a | awk '{print $1, "on the ROCKS"}' | sed -e 's/on\ the\ ROCKS/ROCKS/'

Kαι τις πταίει για αυτό; Είναι bug του Oo ή ασυμβατότητα το ms office;;