Ποιες ειναι οι οδηγιες εγκαταστασης για BELKIN WIRELESS G+MIMO USB ADAPTER

ubuderix | Κυρ, 09/21/2008 - 13:39 | 1' | 2

Εχω στον η/υ του σπιτιου την διανομη 7.10 και θελω να εγκαταστησω το BELKIN WIRELESS G+MIMO USB ADAPTER μοντελο F5D9050 για να συνδεεται με το ασυρματο δικτυο του σπιτιου.Εχω επισης ενα λαπτοπ f/s amilo pi2530 με εγκατεστημενη την 8.04 και συνδεομε με την καρτα του.Περιμενω την βοηθεια σας

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

kekrops]

Εχω στον η/υ του σπιτιου την διανομη 7.10 και θελω να εγκαταστησω το BELKIN WIRELESS G+MIMO USB ADAPTER μοντελο F5D9050 για να συνδεεται με το ασυρματο δικτυο του σπιτιου.Εχω επισης ενα λαπτοπ f/s amilo pi2530 με εγκατεστημενη την 8.04 και συνδεομε με την καρτα του.Περιμενω την βοηθεiα σας.

Περιμενα να λαβω μια βοηθεια απο το site που υποστηριζει εμας που ειμαστε νεοι χρηστες απο ενα περιοδικο που το αγοραζουμε και υποστηριζουμε ανελλιπως.

Ευχαριστω πολυ.

α.Η διανομή 7.10 αναγνωρίζει το BELKIN ή όχι?
β. Αν όχι, τότε εγκατέστησε το NDISWRAPPER για να χρησιμοποιήσεις τον WINDOW DRIVER όπως παρέχεται στο CD της εταιρείας.
Απλά ακολούθησε τις οδηγίες (ο driver δηλώνεται με την προέκταση .info).
γ. Πληροφοριακά έχω ακριβώς το ίδιο μοντέλο, το οποίο συνδέται κανονικά στο ασύρματο PHILIPS ROUTER του CONNX σε περιβάλλον
UBUNTU ULTIMATE 1.9 (είναι το ubuntu 8.04.1 με πολλά extras) και MANDRIVA POWERPACK 2009, αλλά δεν κατεβάζει πληροφορίες από το διαδίκτυο.Είναι συδεδμένο στο PHILIPS ROUTER αλλά δεν υπάρχει επικοινωνία internet.
δ. Στα WINDOWS XP ίδιο ROUTER όλα ΤΕΛΕΙΑ.