Προβληματακι με αναπαραγωγη MP3 (Λύθηκε)

sakis206 | Σάβ, 08/09/2008 - 15:32 | 1' | 4

Γεια σας παιδια! Εχω ενα προβληματακι με τα MP3, Οταν κανω διπλο κλικ να παιξει ενα τραγουδι και αρχιζει η αναπαραγωγη ακουγεται με ηχω σα να παιζει το ιδιο κομματι σε δυο players με μικρη καθυστερηση. Το προβλημα διορθωνεται οταν κινησω το ποντικι!!! Εχω δοκιμασει πολλους players το ιδιο σε ολους. Δεν ειναι κατι σπουδαιο απλα λιγο ενοχλητικο.Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? Επισης παρατηρησα οτι στον VLC τα MP3 μου δεν αναπαραγωνται σωστα. Ευχαριστω!

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Μάλλον για προβληματάκι της κάρτας ήχου το κόβω, αν το κάνει σε όλους τους players...

------------------------------------------------------------------------------------------------

"Όταν βλέπεις τον πιγκουίνο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις": ΒΑΖΕΙΣ LINUX!

Για δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις του ήχου και να αλλάξεις τις ρυθμίσεις σε alsa και πες μας τι έγινε

Λοιπον παιδια ενταξει ηταν πολυ χαζο αλλα αυτο που εφταγε αλλα που να το ξερω?

Απλα ανοιγα με διπλο κλικ το τραγουδι,ανοιγε μεν ο player και αρχιζε την αναπαραγωγη ελα ομως που εμενε το βελακι πανω στην "νοτα" οποτε αρχιζε και δευτερη αναπαραγωγη.

Πουνα τα ξερω εγω αυτα τα ωραια κολπακια του gnome?

Παντςσ ο VLC οντως δεν μου τα παιζει καλα τα MP3

Αυτό στο κάνει γιατί έχεις ενεργοποιήσει την προεπισκόπηση των μουσικών αρχείων όταν περνάς το ποντίκι από πάνω τους. Για να το βγάλεις θα ανοίξεις το home σου θα πας Edit/Preferences/preview και εκεί που λέει Preview sound files θα το βάλεις να λέει Νever.. Λοιπόν εγώ την πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό τρόμαξα γιατί είχα τον υπολογιστή συνδεμένο πάνω στο στερεοφωνικό και άρχισε να βαράει μόνο του.. :D