drm protection στα τραγούδια από internet!

fistikis | Πέμ, 07/24/2008 - 22:39 | 2' | 3

Καλησπέρα παλικάρια , ναυάγησα! Βρήκα ένα τραγουδάκι στο internet που δεν μπορούσα αλλιώς να το βρω... και είπα να πληρώσω να το κατεβάσω! Έστειλα λοιπόν sms  στο site όπως έλεγε ώστε να πάρω τον κωδικό να το κατεβάσω , παίρνω τον κωδικό τον βάζω στο site κατεβάζω το αρχείο πάω να το παίξω ΑΜ ΔΕ! Έιναι αρχείο wma και όπως έγραφε το mplayer (τα άλλα players δεν έλεγαν για ποιο λόγο δε το παιζουν) ειναι DRM protected! Υπάρχει τρόπος να το ακούσω?? Στο site δεν έλεγε ούτε πως είναι wma ούτε πως είναι protected( καλα αυτο δεν υποχρεούται και να το πει) αλλά δεν έλεγε πως πρέπει να έχω windows media player για να το ακούσω! Τσάμπα τα 3 euroπουλα! Υπάρχει καμία λύση? Στο google που έψαξα δε βρήκα τπτ ..

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Nα τους στείλεις ένα μήνυμα μπινελίκι που να μην τους ξεπλένει ούτε ο Νιαγάρας και πες τους επίσης ότι θα τους κάνεις και μήνυση που δεν αναφέρουν ότι είναι DRM το αρχείο γιατί το έχεις πληρώσει και από την στιγμή που το πλήρωσες πρέπει να μπορείς και να το ακούσεις. Δεν έχει σημασία το ποσό που έδωσες φίλε μου. Ούτε είναι σε θέση ετούτοι να σου πουν τι software θα χρησιμοποιήσεις για να ακούσεις ένα αρχείο ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ KANONIKA. Είναι μεγάλοι απατεώνες από ότι φαίνεται.

Τώρα για να ξεκλειδώσεις αυτό το αρχείο υπάρχει τρόπος. Δες εδώ:

http://www.m4p-converter.com/unlock-drm-protected-music.html

και ένα πατζουράδικο προγραμματάκι που κάνει αυτή την δουλειά εδώ

http://www.soft29.com/unlock_drm_video_converter.html

και τέλος πες μου ποιοι κομμάτι είναι αυτό που κατέβασες μήπως και το έχω να στο στείλω..

Προγραμμα που να αφαιρεί το drm για linux δε βρήκα αφού λόγω wma δεν πολυενδιαφέρει. Αναγκάστηκα στις κλασσικές μεθόδους, ας το αφήσουμε εκεί γιατί πραγματικά έχω τσαντιστεί. Δεν είναι να είσαι νομοταγής και να τα σκάς στις εταιρίες τελικά (Αφού το site άνηκε σε εταιρεία που με τη σειρά της έχει την δισκογραφική...) Ευχαριστώ για το help απλά έλεγα μήπως μπορούσα να το ακούσω κανονικά μέσω linux!

Ποιο κομμάτι είναι τέλος πάντων αυτό;; ( άμα δεν θες να το πεις εδώ στείλε μου πμ να δω μήπως το έχω κάπου- εδώ η μεγάλη δισκοθήκη :) )

Eίδα κάπου ότι και το songbird μπορεί να κάνει την μετατροπή. Δεν το κοιτάζεις να δεις ( πάντως εγώ μία φορά που το είχα δοκιμάσει γιατί την έψαχνα και εγώ με τα drm δεν είδα αποτέλεσμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις).