LineAge II ΣΤΟ Linux

geobad | Δευ, 06/09/2008 - 15:29 | 1' | 18

edit:μεταφορά από την κατηγορία openSuse
------------------------

Τελικά το LineAge παίζει στο Linux ?

Εάν παίζει, Παίζει πάνω απο πού και πώς. Τι πρέπει να προσέξουμε στην εγκατάσταση?

 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: 2.7 (ψήφοι: 3)

Σχόλια

Είναι ωραίο θέμα!! ξέρεις πόσα παιδάκια σαν κι εμένα θα χαρούν ? Αλλά ρε παιδιά κάποιος πρέπει να ξέρει και κάποιος ίσως ο ίδιος κάποιος να βοηθείση εμένα και τους άλλους. Έχω κάνει εγκατάσταση μέσω wine το τρέχω απο εκεί και όλα καλά μέχρι που ανοίγη. Failed to load secure keyboard please exit the game and try again. Αυτό η κάτι πολύ παρόμοιο λέει.
Κοίταξα στο ίντερνετ αλλά το μόνο που βρήκα με το ίδιο πρόβλημα όταν το παιχνίδι δεν έτρεχε σαν administrator στα windows.
Είναι μια ιδιοτροποία που είχα δεί και στα vista δεν έτρεχε τέλως πάντων αλλιώς. Τώρα για linux δεν βρήκα κάτι άν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας πεί.

LineAge2 is absolutely working with wine 1.1.11...
opens fine but you must be careful with the resolution on start up. (you may fix a bug by putting a virtual desktop from winecfg---->grafical). The other point is that when its starts it shows an error message saying something about secure desktop.. wait until its gone away log in an have fun.
The above were tested and worked fine on opensuse 11 with intel 775 3,4 cpu, vga nvidia 7800 pci express mobo asus.

Το δοκίμασες και παίζει δηλαδή;

--Stat rosa pristina nomine, nomina nuda tenemu

It is playing better than on a windows xp platform.
And yes it is playing with wine 1.1.11 or something and with the direct x 9 from wine doors.
No other problem than the resolution that i fixed by making a virtual 1024x768 desktop from wine cfg. But.
use this and change the resolution from inside the game then exit disable the virtual desktop and try again it will work fine. Attention the problem with the resolution on the beggining ends with crash after the first sign. Dont panic and use the above explanation.
Sorry about the england language but i haven't yet configure the keyboard layout on my laptop.

Έβαλα Ελληνικά χεχέ.Σε περίπτωση που κάποιος το δοκιμάσει και έχει κάποια απορία η κάτι σχετικό γράψτε την εδώ. Θα χαρώ να βοηθείσω και γώ για μια φορά. Πάντως παίζει και είναι γεγονός. Μέχρι τώρα έχω βάλει χωρίς καμία δυσκολία το world of war craft το LineAge II και τώρα ξεκινάω εγκατάσταση το Call Of Duty 2.

Θα θεωρηθεί spam αλλά έχω έναν καλό οδηγό γράψει, για λογαριασμό του δικού μου lineage 2 server. Περισσότερα εδώ: http://raidfight.com/craft-server/29/how-to-play-lineage-2-from-any-linux-ubuntu-debian-fedora-etc/
Θα πρέπει να σημειώσω πως δουλεύει μόνο σε private servers που έχουν απενεργοποιημένο το gameguard check (ενεργοποιημένο από default). Κάποιοι λένε ότι δουλεύει και σε Official. Στον server μου το έχω απενεργοποιημένο γιατί έχω καμιά δεκαριά παίκτες από Linux. Σημειώνω πως ο τρόπος που περιγράφω απαιτεί επίσης gameguard kill patch το οποίο είναι τροποποίηση του Client η οποία τροποποίηση είναι αντιθετη με την EULA του Lineage 2. Καλή τύχη! Απορίες δεκτές!

Προτείνω το θέμα να μετακινηθεί στην ενότητα Games, άλλωστε αυτό είναι το θέμα του. Κύριοι/ κυρίες moderators μπορείτε να το αναλάβετε?

************************

www.postokano.gr

Μήπως να αναστήσουμε το θέμα και να το επεκτείνουμε στο καινούριο Aion που είναι κι αυτό της NCsoft;; Το χει τρέξει σε Linux κανείς;

Εγώ όχι, δεν το έχω. Οπότε μέχρι να βρεθεί κάποιος, κοίτα στο http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=17877 και ειδικότερα στα σχόλια, που σου λέει πως να το τρέξεις. Πρόσεχε μόνο, γιατί μιλάει για συγκεκριμένες εκδόσεις.

ρε παλικαρια  γτ μου βγαζει αυτο ? δεν μπορω να το κανω unrar...

Archive:  /home/manousos/Επιφάνεια εργασίας/Katevasmena Arxia/CT2.3_Live_152.zip   573949478   11
warning [/home/manousos/Επιφάνεια εργασίας/Katevasmena Arxia/CT2.3_Live_152.zip]:  573948675 extra bytes at beginning or within zipfile
  (attempting to process anyway)
error [/home/manousos/Επιφάνεια εργασίας/Katevasmena Arxia/CT2.3_Live_152.zip]:  start of central directory not found;
  zipfile corrupt.
  (please check that you have transferred or created the zipfile in the
  appropriate BINARY mode and that you have compiled UnZip properly)

 

Το ΑΙΟΝ τρεχει μια χαρα. Οπως σχεδον ολα τ' αντιστοιχα παιχνδια (Μetin2-Lineage,κλπ), τα οποια προβληματα που θα συναντησετε (π.χ κακο κατεβασμα, δε βρισκει το path για τον σερβερ, κλπ), οφειλονται στις εταιρειες που τα διαχειριζονται & καποια στιγμη (με αυτα τα παιχνιδια), τ' αντιμετωπιζουν ολοι ανεξαρτητως λειτουργικου.

Μια ματια στα φορουμ των αντιστοιχων παιχνιδιων θα σας διαφωτισει.

Εμπειρικα παντως με τα παιχνιδια αυτα, οπου βλεπετε πως η εταιρεια που τα διαχειριζεται εχει εδρα τη Γερμανια, ειναι γεγονος αναμφιβολο, πως τα παιχνιδια θα εχουν παρα πολλα προβληματα, ακομα & σε απλα πραγματα οπως π.χ το απλο download των παιχνιδιων.

Π.Σ.Π.Α

 

 

ΦΙλε μου ευχαριστω για τιν απαντηση θα προσπαθησω να το ξανα κατεβασω 

Ωπα, κεκτημενη πριν & ξεχασα να απαντησω & σ' εσενα!!

Εσυ εχεις αλλο ζορι: 

(please check that you have transferred or created the zipfile in the
  appropriate BINARY mode and that you have compiled UnZip properly)

Bεβαια επειδη εχω ξαναδει κατι τετοιο σε αποσυμπιεση τετοιων παιχνιιδιων, ενω ολα ηταν οκ, πες μας πρωτα-πρωτα σε τι μορφη αρχειου σου κατεβαινει & για ποιο αριβως game μιλας.

Π.Σ.Π.Α

 

 

CT2.3_Live_152.zip

Zip archive (application/zip)   παει να κανη φορτοση αρχειου αλλα δν μπορει.

 

lineage2 gracia final

[/home/manousos/.cache/.fr-b2bea5/setup.exe]
  End-of-central-directory signature not found.  Either this file is not
  a zipfile, or it constitutes one disk of a multi-part archive.  In the
  latter case the central directory and zipfile comment will be found on
  the last disk(s) of this archive.
zipinfo:  cannot find zipfile directory in one of /home/manousos/.cache/.fr-b2bea5/setup.exe or
          /home/manousos/.cache/.fr-b2bea5/setup.exe.zip, and cannot find /home/manousos/.cache/.fr-b2bea5/setup.exe.ZIP, period.
τωρα μου βγαζει αυτο οταν παω να ανοιξω το .exe

Γεια σας παιδια. Ονομάζομαι Κώστας και προσφάτως κατέβασα το l2 στο kali linux. Κατέβασα το interlude client και έναν server και μπηκα επιτύχως χρησιμοποιώντας το Wine για να εκτελέσω το αρχείο .exe που βρίσκεται στο system. Κατέβασα έναν άλλον server και μόλις πήγα να τον ανοίξω από το system  με το wine μου βγάζει bad exe format /root/.../l2.exe . Κάπου έψαξα και είδα ότι μάλλον το αρχείο ειναι x32 και το wine άνοιγει μόνο x64 files. Τι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Για ρίξε μια ματιά εδώ http://blog.z-proj.com/microsoft-office-2010-professional-pro-on-wine-1-6/

και εδώ https://askubuntu.com/questions/136714/how-to-force-wine-into-acting-like-32-bit-windows-on-64-bit-ubuntu#139254