Απελπισία,απελπισία,απελπισία και ατυχία !!!!!!!!

thanos | Τετ, 04/23/2008 - 00:14 | 3' | 2

Ή είμαι άτυχος ή άσχετος ή #@$$.Τι άλλο να πω δεν ξέρω.Εδώ και τρεις μέρες παιδεύομαι με τις νέες διανομές.

Μόλις χ8ες κατέβασα το kubuntu 8.04 + kde4 το έβαλα έκανα τις αναβαθμίσεις και τα σχετικά στο επόμενο restart χάθηκε η κάτω μπάρα,ε λέω θα γίνει αργότερα....Κάνω έλεγχο για άλλες αναβαθμίσεις τις βάζω οκ από εκεί και πέρα ήθελε restart o x server το κάνω,τι το ήθελα,και από τότε στο log-in μετά τον κωδικό απλά κάνει restart o x server ασταμάτητα.Τώρα μένει έτσι χωρίς να ξέρω τι να κάνω.....ούτε τους restricted δεν πρόλαβα να βάλω.

Επίσης κατέβασα και το ubuntu 8.04 rc,LTS λέω gg θα είμαι για 1-2 χρονάκια...Έλα μου ντε τσάμπα χάρηκα,το Lived cd τρέχει κανονικά αλλά κάνει το ίδιο πρόβλημα με το kubuntu restart o x server και δεν λέει να σταματήσει ο γ@%^$%^νος ώσπου δεν μπαίνει και δεν κάνει τίποτα.

Υποψιάζομαι ότι (μάλλον) φταίει η καινούργια έκδοση του xorg αλλά δεν παίρνω και όρκο.Τι να πω άλλο δεν ξέρω,είπα και γω να μην μείνω πίσω,ήμουνα με ubuntu 7.04 μια χαρά άρχοντας αλλά u see no updates no party.Για mandriva δεν ψήνομαι και πάρα πολύ το λόγο δεν τον ξέρω :P.Δεν ξέρω τι άλλο πια να βάλω μάλλον πάω και για Arch στο desktop και βλέπουμε για κάτι άλλο στο μέλλον.

Αυτά. :)

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Καλημέρα Θάνο,

Δυο ερωτήσεις και ένα σχόλιο αν μου επιτρέπεις.

Η εγκατάσταση στο laptop δουλεύει καλά, ξεπέρασες το πρόβλημα με τα ελληνικά; (Αν έχεις το χρόνο και την διάθεση, γράψε μας τις εντυπώσεις σου στο σχετικό θέμα του Arch παρακαλώ).

Και γιατί όχι και στον desktop; Η άποψη μου είναι ότι λόγω της φύσης του, ο Arch πρέπει να καταλαμβάνει την πρώτη κατάτμηση του δίσκου μας, ώστε να πειραματιζόμαστε εκ του ασφαλούς με όλα αυτά που αναφέρεις. (Πέρα του ότι τα περισσότερα από αυτά μπορείς να τα βλέπεις πρώτα στον Arch και αν δεν σου "κάτσουν" με ένα bowngrade γυρνάς πίσω στα σίγουρα).

Τέλος έχω την αίσθηση όλοι οι χρήστες linux είναι σε κάποιο βαθμό ανήσυχα πνεύματα και σαν τέτοια επιρρεπείς σε αυτού του είδους τους μπελάδες. Πες μου εσύ αν γνωρίζεις κάποιον από μας που δεν έχει "σπάσει" το σύστημα του τουλάχιστον μια φορά.

Οπότε υπομονή, χαλάρωσε και διασκέδασε το για να περνάς καλά.

Arch Linux, Keep It Simple

Καλημέρα Παναγιώτη,
Ναι ναι μια χαρά δουλεύει η εγκτάσταση στο λάπτοπ και τα ελληνικά έγιναν(ξαναρύθμισα το locale).Για το desktop το σκέφτομαι αν δεν κάτσει κάποια άλλη διανομή θα μπει στα σίγουρα.
Οπότε συνεχίζω μέχρι να βρω ποια διανομή θα κάτσει στο desktop χωρίς προβλήματα.Απλά προβληματίζομαι για δεν "παίζουν" οι παραπάνω διανομές αφού οι προηγούμενες ήταν οκ.