Το Wallpaper του Ubuntu 12.04 - Μεγάλος ντόρος για το τίποτα;

dsyrmalis | Τρί, 04/03/2012 - 13:39 | 3' | 0

Ρίχνοντας μια ματιά στη (Linux) επικαιρότητα τις τελευταίες ώρες, ο υποφαινόμενος είδε πολλές αναρτήσεις για το νέο Wallpaper του Ubuntu 12.04. Απο περιέργεια λοιπόν του έριξε μια ματιά. Αυτό που τελικά διαπίστωνεται είναι πως δεν έχουμε καμία ουσιαστική αλλαγή, αλλά εδώ και μερικές εκδόσεις το Wallpaper παραμένει ουσιαστικά το ίδιο, με μικρές εως απειροελάχιστες αλλαγές που μάλλον δεν αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς. Πολύς ντόρος για το τίποτα θα έλεγε κάποιος. Ή μήπως όχι;
Αν δούμε πιο προσεκτικά το ζήτημα, το Ubuntu έχει έξυπνο μάρκετινγκ. Είναι μια διανομή με χαρακτηριστικά Rock Star στο οικοσύστημα του Linux. Έτσι και η παραμικρή αλλαγή έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία θορύβου γύρω απο το όνομα του. Αυτό με τη σειρά του έχει σαν αποτέλεσμα τη δημοφιλία. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο λοιπόν το Ubuntu καταφέρνει να μένει στην επικαιρότητα. Φυσικά όλο αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία μιας διανομής. Το αλλο στοιχείο και μάλλον το σημαντικότερο, είναι ο καλός κώδικας. Ας ελπίσουμε πως θα τον δούμε στην επερχόμενη έκδοση τόσο του Ubuntu όσο και του Unity.
Το νέο Wallpaper (σε σχέση μάλιστα με τα δύο παλαιότερα) μπορούμε να το δούμε στο παρακάτων gif το οποίο είναι δημιουργία του omgubuntu.co.uk.



ΥΓ: Το νέο Wallpaper αποκαλύφθηκε εξαιτίας μιας αναφοράς σφάλματος στο Launchpad!!

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)