(Off-topic) Πιά υπηρεσία e-mail χρησιμοποιείτε;

Comments

Έφτιαξα αυτήν την ψηφοφορία για να δω πια υπηρεσία e-mail προτιμάτε και χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση. Έχω αναφέρει μερικές υπηρεσίες. Αν αυτή που χρησιμοποιείται δεν περιλαμβάνεται σε αυτές, επιλέξτε την επιλογή "αλλη υπηρεσία"

Κάτι μου λέει ότι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) θα βάλουν τα 3 πρώτα.

Και εμένα, γιατί είναι τα πιο γνωστά. Τα άλλα τα έβαλα για να φαίνεται ότι η ψηφοφορία είναι πληρής.

...

Mε το outlook τώρα, δεν έχω προβλήματα, αλλά βρίσκω το περιβάλλον του λιτό. Δεν έχει δυνατότητα αλλάγης του background (μόνο άσπρο). Το μόνο που μπορεί να αλλάξει κάποιος είναι το χρώμα της γραμμής πάνω-πάνω.

Με το Gmail έχω μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, λόγω των ωραίων backgrounds και της άμεσης ανταποκρήσης. Μου άφησε καλές εντυπώσεις,

Την καλύτερη εντύπωση είχα με το GMX, αλλά όταν άλλαξαν το περιβάλλον εργασίας το κάνανε παρά πολύ κακό και πρόχειρο. Τα ίδια ισχύουν και για το Mail.com μιας που το έχει η ίδια εταίρια,

Με το Yandex Mail, δεν έχω πειραματιστεί ακόμη!smiley

Το freemail.gr τώρα, είναι πολύ φτοχό και δεν έχει αλλάξει καθόλου από το 2006. (σε μερικές σελίδες λέει copyright 2009, copyright 2006 κτλ!)

Αν χρεισιμοποιείται μια άλλη υπηρεσία, πείτε μου να την βάλω!

 

 

Δεν νομίζω η ψηφοφορία να γίνει ποτέ πλήρης. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες και θεωρητικά ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει μια. Οπως και να'χει ορίστε μερικές υπηρεσίες να προσθέσεις:

  • Zoho mail
  • Shortmail
  • Inbox
  • My way mail
  • Aim mail

Αλλά όπως είπα πιο πάνω, όσες και να βάλεις, όλοι τα 3 πρώτα θα βάλουν...

Δίκιο έχεις, αλλά τα βάζω για να φαίνεται πιο πλήρης η ψηφοφορία.

ίσως θα έπρεπε να γίνει μία ψηφοφορία για το πία υπηρεσία e mail  θεωρείται  πιό ασφαλείς και γιατί.