Θέματα για το Gnome 3.14

Jo20 | Δευ, 01/19/2015 - 17:44 | 1' | 6

Καλησπέρα παιδιά. Έχω αναβαθμίσει το Debian σε testing. Αν και το έχω λατρέψει, ψάχνω να βρω θέματα που να είναι συμβατά με το Gnome 3.14, αλλά παρατηρώ ότι όσα μου αρέσουν δεν εμφανίζονται πλήρως. Μέχρι στιγμής έχω βάλει μόνο το numix από .deb για το Ubuntu "utopic". Θα μπορούσε, μήπως κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό θέμα, για να ομορφήνω το desktop μου; smiley

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Η προεπιλογή (Adwaita) δείχνει αρκετά ωραίο. Με την εφαρμογή unsettings μπορείς να δεις ορισμένα themes που ενδέχεται να σου αρέσουν. Eπιλέγεις theme από εκεί που λέει "Window theme":

Επίσης υπάρχουν αρκετά themes στο http://worldofgnome.org/5-great-gnome-shell-3-10-themes/ που μπορεί να σου αρέσουν. Παρ' όλο που είναι για το Gnome 3.10, δουλευούν καλά και στο 3.14 που έχεις εσύ.

Έχω το elegance colors. Πιστεύω είναι το καλύτερο. Ξέχασα, όμως, να πω ότι δεν ψάχνω τόσο για θέματα κελύφους, αλλά περισσότερο για gtk. Δεν ξέρω, κάτι έχουν κάνει και δεν μπορώ να αλλάξω τις γραμμές όλων των παραθύρων με θέματα κάτω του 3.14.

Όσο για το Adwaita, είναι λίγο βαρετό κατά τη γνώμη μου.

Jo20]

 Δεν ξέρω, κάτι έχουν κάνει και δεν μπορώ να αλλάξω τις γραμμές όλων των παραθύρων με θέματα κάτω του 3.14.

Τι εννοεις "τις γραμμές όλων των παραθύρων";

Jo20]

Ο decorator, οι μπάρες τίτλου, ξέρεις κάτι τέτοιο:

καταλαβά.

Το Elegant Colours έχει ένα δικό του manager για αυτά τα πράγματα. Δοκιμασέ τον. Αν δεν δουλευεί, δοκιμασέ και από το unsettings να κανεις τις αλλαγες που θες.

Θα το δοκιμάσω, αλλά πιο πολύ ψάχνω για gtk themes. Τα παράθυρα αλλάζουν χρώμα μόνα τους, ανάλογα με το θέμα, στα περισσότερα προγράμματα.