Δεν Bootαρει

synoriakos | Κυρ, 07/20/2014 - 12:53 | 1' | 5

Κατεβαζω το ubuntu 14.04 LTS Με κανει Boot Και με γραφει οτι ο δισκος δεν ειναι διαθεσιμος...Παταω I (Ignore)(Αγνοηση)Και με βγαζει τo TERMATIKO!!!!...Γιατι;Τι πρεπει να κανω για να με δειξει το Desktop;Μια φορα το Αφησα μια μερα για να φορτωσει...Και τιποτα!PLS Βοηθηστε με!

tip:Το κατεβασα απο το Wubi

 

Προσπαθω να γραψω root και τιποτα

 

 

(ΕΧΩ WIN XP SERVICE PACK 2)

 

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Γενικά το Wubi δεν θεωρείται αρκετά μόνιμο/σταθερό για "σοβαρή" εγκατάσταση. Θα μπορούσες, εφόσον δεν έχεις δεδομένα στην εγκατάσταση του Wubi, να το απεγκαταστήσεις από τον πίνακα ελέγχου των Windows και να ξαναδοκιμάσεις την εγκατάσταση. Πιστεύω όμως ότι καλά θα ήταν, αν επιθυμείς να χρησιμοποιήσεις "σοβαρά" το Ubuntu, να κάνεις κανονική εγκατάσταση με dual boot/διπλή εκκίνηση.

αν εχεις τα windows 8 η 8.1 η 8.1 update1 δεν δουλευει το wubi.

δες τον οδηγο μου στο http://www.linuxinsider.gr/forum/9121/odigos-egkatastasis-toy-ubuntu-1404-lts για να εγκαταστησεις το ubuntu κανονικα. αν το εγκαταστησεις κανονικα, δεν θα εχεις προβλημα και θα μπορεις να απολαυσεις την μεγιστη ταχυτητα απο το ubuntu.

σβησε το wubi απο το unistall programms του control panel των WINDOWS.
 

Η κανονική εγκατάσταση του Ubuntu είναι πολύ πιο σταθερή, πιο γρήγορη και πιο αξιόπιστη. Στην κανονική εγκατάσταση δεν διατρέχεις κίνδυνο για τα αρχεία σου. Η εγκατάσταση μέσω του συστήματος του Wubi δεν είναι αξιόπιστη και μπορεί να κρασάρει οποιαδήποτε στιγμή.

Αν δεις τον οδηγό μου για την εγκατάσταση του Ubuntu 14.04 LTS μαζί με τα Windows στο http://www.linuxinsider.gr/forum/9121/odigos-egkatastasis-toy-ubuntu-1404-lts θα καταλάβεις ότι η κανονική εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη.

 το wubi δεν ειναι τοσο καλο ετσι θα προτινα κανονικη εγκατασταση