SmartShine Photo - Διορθώστε τις φωτογραφίες σας εύκολα και απλά.

vagrale13 | Δευ, 03/04/2013 - 11:47 | 2'

Πόσες φορές έχετε βγάλει κάποιες φωτογραφίες και θελήσατε να τις διορθώσετε; Αν ψάχνετε κάποια λύση για μία γρήγορη και εύκολη διόρθωση στις φωτογραφίες σας, το [url=https://launchpad.net/smartshine]SmartShine[/url] μπορεί να είναι η ιδανική λύση.

Το [url=https://launchpad.net/smartshine]SmartShine[/url] βασίζεται στο εργαλείο γραμμής εντολών aaPhoto. Στην ουσία, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι, παρά μόνο να φορτώσετε τη φωτογραφία στο [url=https://launchpad.net/smartshine]SmartShine[/url] και αυτό θα κάνει από μόνο του την επεξεργασία. Πρόκειται για αυτόματη επεξεργασία της φωτογραφίας, αλλάζοντας το contrast, το color balance, το saturation και τα επίπεδα Gamma. Εδώ να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα δεν παρέχει επιλογή του ποσοστού βελτίωσης για τις παραπάνω ρυθμίσεις. Μπορείτε, πάντως, να αλλάξετε το μέγεθος ή και ακόμα να περιστρέψετε μία φωτογραφία. Καλό είναι, όμως, να βλέπετε τη φωτογραφία, πριν και μετά, οπότε αν δεν σας ικανοποιεί, να μην την αποθηκεύετε. Τέλος, υποστηρίζει τους γνωστούς τύπους εικόνων png, jpeg, bmp και jp2. Καλό είναι το ότι υποστηρίζει και την ταυτόχρονη αποθήκευση πολλών φωτογραφιών.
Το [url=https://launchpad.net/smartshine]SmartShine[/url] είναι το νέο εργαλείο με δυνατότητες βελτίωσης και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει μία πρώτη λύση για τη βελτίωση των φωτογραφιών μας. Ίσως με την προσθήκη περισσότερων επιλογών, και κυρίως την επιλογή ποσοστού βελτίωσης της φωτογραφίας, να γινόταν ακόμα καλύτερο.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)