Nitro - Ένας διαχειριστής εργασιών που τα κάνει όλα.

vagrale13 | Σάβ, 03/02/2013 - 15:24 | 2' | 3

Το [url=http://nitrotasks.com/]Nitro[/url] είναι ένας πολύ καλός διαχειριστής εργασιών (task manager), που με την πληθώρα επιλογών που προσφέρει, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των χρηστών που θα τον χρησιμοποιήσουν. Είναι αρκετά απλό στη χρήση του και σε συνδυασμό με την πολύ ωραία εμφάνιση, μπορεί να τραβήξει την προσοχή και των πιο απαιτητικών χρηστών.

Μπορείτε να προσθέσετε όσες εργασίες επιθυμείτε. Για κάθε εργασία ξεχωριστά μπορείτε να βάλετε κάποια λέξη-κλειδι (tag). Πολύ βολικό αυτό σε περίπτωση που κάποιος χρήστης έχει προσθέσει πολλές εργασίες και θέλει να αναζητήσει κάποια, καθώς υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης με λέξεις-κλειδιά. Μπορείτε να ορίσετε πόσο σημαντική είναι μία εργασία με τις επιλογές High, Medium και Low. Μπορείτε να επιλέξετε να δείτε όλες τις εργασίες ή τις εργασίες της ημέρας. Πολύ χρήσιμη είναι η δυνατότητα σύνδεσης του [url=http://nitrotasks.com/]Nitro[/url] με το λογαριασμό σας στο Dropbox ή το Ubuntu One. Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε το θέμα του [url=http://nitrotasks.com/]Nitro[/url] από τις ρυθμίσεις του, με κάποιο από τα διαθέσιμα θέματα, όπως Blue Coffee, Linux, Metro κ.λπ.
Kάτι που λείπει από το [url=http://nitrotasks.com/]Nitro[/url] είναι η μετάφραση της εφαρμογής στα Ελληνικά. Αν αποφασίσατε να βάλετε σε μία σειρά την καθημερινότητά σας, το [url=http://nitrotasks.com/]Nitro[/url] θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

Μια ερωτηση.....
Τι ακριβως διαχειριζετε?

Σε ελευθερη μεταφραση, θα τον παρουσιαζα σαν μια ατζεντα.

Μια ερωτηση.....
Τι ακριβως διαχειριζετε?

Αστο - δεν ειναι για σένα. Είναι για κάτι τύπους που κυκλοφορούν με organizers και φτιάχνουν 10 λίστες todo για να πάνε σουπερμάρκετ :)