ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΓΩΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

xchild | Δευ, 01/09/2012 - 00:51 | 1' | 5

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ FEDORA 14 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΙΜΑ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ PC ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FIREFOX ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΙΚΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΤΑ UPDATES THN VERSION 2,6,35,14-106. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ BOOTARO ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ VERSION TA IΔΙΑ ΠΑΛΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ???ΑΝ ΕΙΝΑΙ SOFTAWARE Η HARDWARE.

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

   λίγο θα με ενδιέφερε αν το προβλημα ειναι στο software ή στο hardware.Εδώ ειναι ''παγωμένα'' τα παντα.Αν εχεις & win μεσα & δουλευουν ολα καλα , τότε το hardware ειναι ΟΚ.
    Δεν θα το έψαχνα περισσοτερο.Back-up ο,τι χρειαζεσαι & fresh-install το Fedora 16. Οταν βγαινει μια νεα εκδοση & ειδικα του Fedora γιατι να μενουμε με την παλια ? Τετοιου ειδους προβληματα ειναι αναμενομενο να συμβαινουν μετα 1-2 χρονια απο την αρχικη κυκλοφορια μιας οποιοασδηποτε εκδοσης, καθως οι developers περισσοτερο υποστηριζουν την τρεχουσα εκδοση παρά τις προηγουμενες , και αυτο ειναι & το λογικότερο.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ 16. TA EKANA BACK UP ΤΑ 14.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΕΙ.

Μια επιπλέον παρατήρηση !!
Έχω σαν κανόνα ποτέ να μην κάνω αναβάθμιση σε άλλη έκδοση, διότι μπορεί να μη λειτουργεί τίποτε...
Αυτό δεν είναι πρόβλημα μόνο στο linux, αλλά και windows, και οπουδήποτε αλλού.
Κάνω format και ρίχνω την νέα έκδοση καθαρή, και από την αρχή.
Αυτά δεν είναι γραμμένα στα χαρτιά αλλά είναι πρακτικός κανόνας...
Είναι λογικό αυτό διότι τα νέα στοιχεία που θα προστεθούν στο σύστημα, δεν είναι σίγουρο ότι θα "κουμπώσουν" καλά στα παλιά.
Οι developers δεν μπορούν να τα προβλέψουν όλα, και είναι λογικό.
Συνήθως η αναβάθμιση είναι μόνο για να δοκιμάσουμε μια έκδοση, για λίγο καιρό και μετά να την βάλουμε κανονικά και από την αρχή, για να δουλέψουμε..
tomkat

Κι εδώ λοιπόν έρχεται η λύση της rolling release distro , που αναβαθμίζεται συνεχώς και γλυτώνεις από αυτόν τον πονοκέφαλο.  Βέβαια μπορεί να αποκτήσεις άλλου είδους πονοκέφαλο, αλλά λέμε τώρα.
Επίσης όπως σου προείπανε, καλό είναι να μην μένεις τόσο πίσω στις εκδόσεις γιατί μετά όταν θα θέλεις να αναβαθμίσεις μπορεί να σπάσει το σύμπαν , μιας και καλό είναι να ανεβαίνουμε μία-μία τις εκδόσεις των διανομών κάθε φορά. Wink 

Χρησιμοποιώντας Fedora για αρκετά χρόνια τώρα μπορώ να πω πως στο θέμα της αναβάθμισης δεν παρουσιάζονται σημαντικά σφάλματα. Μάλιστα θυμάμαι πως είχα δοκιμάσει όταν είχε γίνει release το 14 να εγκαταστήσω το Fedora 9 και με upgrade να φτάσω στο 14 όπως και έγινε!!!!