ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ FORMAT;

voldy | Κυρ, 01/13/2008 - 23:26 | 1' | 6

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ!!! ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ: ΕΧΩ ΤΑ UBUNTU 7.10 ΣΕ ΕΝΑ PARTITION ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΑ LINUX ΨΑΧΝΩΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ PARTITION EDITOR. ΕΚΕΙ ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ PARTITION ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ FORMAT ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ???? ΤΟ PARTITION ΕΙΝΑΙ NTFS. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!

Φόρουμ
Δώσε αστέρια!

MO: (ψήφοι: 0)

Σχόλια

φιλε μου δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον τα αρχεια σου κανανε φτερα.
εαν πας το pc στο service μπορει να μπορουν να επανακησουν τα αρχεια σου με καποιο επαγγελματικο προγμαμμα απλα κανε πολες προσευχες.

Ελπίζω με τα παρακάτω να σε βοηθήσω. Λοιπόν, η λύση είναι το R-Studio, ένα εμπορικό πρόγραμμα ανάκτησης δεδομένων από φορμαρισμένους δίσκους. Απλά πρέπει να έχεις δύο υπολογιστές. Εγκαθιστάς το R-Studio στον έναν (όχι σε αυτόν που βρίσκεται το partition που θέλεις να ανακτήσεις) ο οποίος πρέπει να φοράει Windows, συνδέεις τους δυο με καλώδιο δικτύου, ανοίγεις το πρόγραμμα, στέλνεις ένα προγραμματάκι που λέγεται agent (σε προτρέπει να το κάνεις μόλις ανοίξεις το R-Studio) στον δεύτερο υπολογιστή, ώστε να μπορούν οι δυο να συνεργαστούν. Μετά σκανάρεις τα partitions που φορμαρίστηκαν από τον δεύτερο υπολογιστή, εμφανίζονται τα αρχεία που εντοπίστηκαν και απλά κάνεις ανάκτηση στον σκληρό του πρώτου (Windows) υπολογιστή. Ελπίζω να σε βοηθήσει, αν και θα προτιμούσα η λύση να είναι open-source

Το πρόγραμμα μαζί με το patch μπορώ να σου τα στείλω, δεν έχουν μεγάλο όγκο, αρκεί να μου στείλεις την ηλεκτρονική σου διεύθυνση στο [email protected].
To agent εξαρτάται από το σύστημα αρχείων και τρέχει και σε ext3, reiserfs, κλπ.
Πρέπει όμως να διαβάσεις καλά τις οδηγίες για τη χρήση του R-Studio.
Εγώ πάντως έχω σωθεί από αυτό τρεις φορές.

Πάντως voldy μην ανησυχείς πολύ. Αν αφού έγινε το format, δεν έγραψες απολύτως τίποτα στο φορμαρισμένο partition τότε κατά 99.9% τα δεδομένα σου ανακτώνται. Καλό κουράγιο και καλή τύχη!

ok sas eyxaristw polu gia ola... tha dokimasw to programm molis mou to steilei o filos kai tha sas pw an ola phgan kala...

λοιπον παιδια εχω το r-studio στα χερια μου αλλα δεν ξερω πως να το χρησιμοποιησω!!! μπορει καποιος να μου πει ολη την διαδικασια αναλυτικα. σας ευχαριστω.