Τι ήταν το περιοδικό "Linux Inside";

To περιοδικό

Το Linux Inside ήταν ένα καθαρά ελληνικό, ποιοτικό περιοδικό με θέμα το Linux, το Ελεύθερο Λογισμικό και τον Ανοικτό Κώδικα (ΕΛΛΑΚ). Απευθυνόταν σε όλους όσους αγαπούν και χρησιμοποιούν το Linux, επαγγελματίες και μη. Το περιοδικό ήταν διμηνιαίο και εκδιδόταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 από την εκδοτική εταιρεία Compupress και την ίδια αρχική συντακτική ομάδα με το παλιό «Ελληνικό Linux Format».

To linuxinsider.gr

Από τον Ιανουάριο του 2013, λόγω της γνωστής κρίσης, το Linux Inside σταμάτησε να κυκλοφορεί και τη σκυτάλη πήρε η online μορφή του, το linuxinsider.gr. Σε αυτό το site στόχος μας είναι πάντα να αγκαλιάσουμε όλη τη κοινότητα Linux.

Για να το πετύχουμε, παρέχουμε βήμα σε κάθε Έλληνα developer ή χρήστη Linux:  φιλοξενούμε Έλληνες που συμβάλλουν με τη δουλειά τους στην ανάπτυξη και τη διάδοση του Linux και του ελεύθερου λογισμικού. Βοηθάμε τους αρχάριους χρήστες με το φόρουμ προσπαθώντας να εμφυσήσουμε σε όλη την κοινότητα μια κουλτούρα αλληλοϋποστήριξης και βελτίωσης χωρίς flames, χωρίς εντυπωσιασμούς και ανούσια ή πομπώδη σχόλια.

Στο linuxinsider.gr θα βρείτε νέα για το Linux & Ελεύθερο Λογισμικό, δοκιμές διανομών Linux, παρουσιάσεις παιχνιδιών για Linux και εφαρμογών, how-to και οδηγούς εκμάθησης για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες, γρήγορα tips, πιο "βαθιά" τεχνικά θέματα και εκμάθηση προγραμματισμού, βίντεο tutorials, απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις, RSS με ειδήσεις από γνωστά sites κα.

Προσπαθούμε πάντα να καλύπτουμε όσο πιο καλά μπορούμε τις ανάγκες του σύγχρονου χρήστη Linux, όποιο γνωστικό επίπεδο κι αν διαθέτει.

Συντακτική Ομάδα & Συνεργάτες

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους παλιούς καλούς συνεργάτες του Linux Inside. 

Αν θέλετε να συνεισφέρετε κι εσείς με δικά σας άρθρα, μπορείτε!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τι θέλουμε και πως μπορείτε να μας στείλετε το άρθρο σας για δημοσίευση.

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε με τη διαχειριστική ομάδα του linuxinsider.gr χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα επικοινωνίας.